Valby afdelingen er udvidet!

techinvent Ikke kategoriseret

Velkommen til vores nye kollega, Kristian Søllner, som startede den 1. november.

Kristian er oprindelig udlært klejnsmed og sidenhen maskiningeniør, og han har således både håndværksmæssig og ingeniørteknisk erfaring, som han vil bidrage med hos Tech Invent. Hans primære funktion bliver som projektingeniør, hvor han vil indgå i både små og store udviklingsprojekter, hvor arbejdsopgaverne er konstruktion i forskellige CAD-systemer, beregning og dokumentation. Derudover vil Kristian naturligvis også bidrage til den fortsatte udvikling af Valby afdelingen i tæt samarbejde med Martin.

Martin og Kristian giver gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak, hvis du har lyst til at høre mere om, hvad Tech Invent kan hjælpe dig og dit firma med. Kontoret er beliggende på: Trekronergade 126F i Valby – parkering lige ved døren!