Tech Invent har erfaring med industrielle el- og automationsløsninger

Tech Invent udvikler komplette løsninger til industrien i form af produktionsudstyr og maskiner. Vi udvikler hardware og software til både store og små projekter af varierende kompleksitet.
Tech Invent har erfaring med industrielle el- og automationsløsninger som f.eks. PLC-programmering, udvikling af HMI-software, CE-mærkning og design af el-tavler samt integrering af innovative el-løsninger i forbindelse med udvikling af specialmaskiner og produktionsudstyr. Når vi skal udvikle PLC-programmeret, el-tavlen og HMI-softwaren til det enkelte projekt, har vi erfaring med programmer som f.eks. PCSCHEMATIC, TIA Portal og SEE Electrical.

Hvorfor vælge os?

Tech Invent sikrer kvalitet, innovation og kompetente medarbejdere og vægter disse egenskaber højt, når vi skal udføre et projekt. Vi tror på, at et godt samarbejde og passion skaber de bedste resultater. Fordelene ved at vælge Tech Invent til at løse opgaven er, at du får innovative og brugervenlige løsninger med fyldestgørende dokumentation. Allerede i projektfasen er vi i dialog med dig for at sikre den bedst mulige og mest optimale løsning til projektet. Vi sørger for at typen og størrelsen af el-tavlen, PLC-programmeringen, PC og HMI-softwaren er den helt rigtige til det konkrete projekt.