Bliv klogere på jeres udstyr med en TI Token

Forøg jeres produktivitet

Vi har udviklet en sensor, vi kalder TI Token, der blandt andet kan måle accelerationer, temperatur, tryk, lyd, lys.  

TI Token kan bruges i Jeres produktionsudstyr til at monitorere dit produkt igennem jeres produktionslinje. Dette kan være relevant i forbindelse med indentifikation af flaskehalse og fejl, fx forsaget at for høje accelerationer mv.  

Vi indbygger fx en TI Token i et 3D printet emne, der er fysisk identisk med jeres produkt. Eksempler på tidligere produkter, hvori TI token er anvendt er ispinde, paletter, bakker. En anden mulig anvendelse er at en TI Token fastgøres direkte på maskindele mv for at måle accelerationer, temperatur, tryk, lyd, lys.

Alt data registreres trådløst i real time og gemmes til senere analyse. Dataen er speciel brugbar i sammenhold med matematisk analyse af jeres udstyr. 

Disse data og analyser vil danne grundlag for rationelle beslutninger vedrørende optimerings- eller udviklingsforløb for det undersøgte udstyr eller produkt.

 

Vores service

Vi bygger en TI Token ind et 3D printet emne, som efterligner jeres produkt. Vi foretager målingerne on site i jeres produktion og vi udfører efterfølgende relevante analyser af det opsamlede data.  Er behov for udvikling af matematiske modeller og beregninger udfører vi ligeledes disse og vi kommer med konkrete praktisk løsninger på jeres problem. Dette kan være udvikling af nye mekaniske komponter eller en forbedret styring af jeres produktionsmaskine.

Vi har bl.a hjulpet en virksomhed indenfor fødevareproduktion med at forøge produktiviteten for en produktionslinje med 20 % gennem analyser med vores TI Token. 

Ti token eksempler