Vi har ekspertviden i beregning og simulering

Tech Invent har ekspertviden og mestrer anvendelsen af simuleringsprogrammer til at analysere og optimere lastpåvirkede komponenter i samspil med væsker og gassers indvirkning med fx flow, tryk og temperaturer. Analytiske beregninger, FEM og CFD kan I med fordel få løst hos Tech Invent, fordi det er vigtigt at sikre, at det udviklede produkt er optimeret i forhold til funktionalitet, stabilitet, styrke, vægt, støj, produktionsegnethed osv. Korrekt anvendelse af materialer giver materialebesparelser. Det er også værd at kontrollere komponenter for udmattelse, så maskinkomponenter ikke bryder ned efter få måneder, hvis de i stedet ved små designmæssige korrektioner kunne have klaret belastningerne i mange år. Beregningsopgaverne varierer i omfang og kan eksempelvis være en simpel dimensionering af en maskindel, tryktabsberegning på en ventil eller styrkemæssig verificering af en stor stålkonstruktion i henhold til gældende normer og standarder.

Sådan arbejder vi

Vi udfører hurtige overslagsberegninger i projektets indledende fase og håndterer også store og komplekse modeller med interaktion mellem forskellige beregningsværktøjer.

Det prioriteres højt at afdække jeres behov og vi løser opgaven med et skarpt blik på både kvalitet og økonomi.

Vi regner og verificerer opgaven i henhold til de standarder og regler, som gælder for jeres produkt eller inden for jeres brancheområde.

Det får I

En leverandør som kan fungere som en tredjeparts-godkender eller som intern reviewer i jeres virksomhed.

Beregningsingeniører, som ønsker at tage ansvar for deres arbejde ved at vælge beregningsmodellerne kritisk, så beregningerne dokumenteres kort og præcist.

Ved at lade Tech Invent klare tunge beregningsopgaver, får I en samarbejdspartner, som kan optimere og tune modeller via stærke kompetencer omkring optimering og eftervisning af simuleringsmodeller med måleudstyr koblet til strain gauges.

Desuden får I blandt andet glæde af, at vi:

  • Er uddannede inden for feltet
  • Anvender førende beregnings- og simuleringsværktøjer
  • Har mange års specialisterfaring