Vi søger en barselsvikar til vores administration

techinvent aktuelle-jobopslag

Vi søger en barselsvikar til vores administration.
Har du erfaring med administrative opgaver inden for bogføring, fakturering og løn? Kender du E-conomic og Dataløn? Og er du ansvarsfuld, serviceminded og har viljen til at arbejde selvstændigt? Så er det måske dig, vi søger!

Ansættelsesperiode:
01.12.2017 – 31.10.2018

Om Tech Invent:
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed med afdelinger i Skanderborg og Valby. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder. Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning, simulering og mekanisk udvikling af produkter, maskiner og udstyr.