Curling fællesbillede

Tech Invent på tur; vi kaster med sten og fejer med koste!

techinvent Ikke kategoriseret

Fredag aften var vi i Århus Skøjtehal for at prøve kræfter med CURLING!

Der blev kastet med sten og fejet med koste, og vi fik mange gode grin af hinandens præstationer (og stunts!) på isen! Curling viste sig at være en ret svær disciplin, som kræver både præcision, koncentration, godt samarbejde og ikke mindst god kondition. Tak til Thorbjørn Jackholm fra Århus Curling Klub, som stod for undervisningen og afviklingen af arrangementet.

Lidt facts om Curling:
Sporten Curling menes at komme fra Skotland. I dag er den udbredt over hele verden og vinder mere og mere popularitet. I Danmark vandt sporten frem, efter det danske kvindelandshold vandt sølv ved OL i Nagano i 1998.

Har du også lyst til at prøve Curling? Se mere på: aarhuscurlingklub.dk