Vi udvider medarbejderstaben og søger derfor 2 nye kollegaer!

techinvent aktuelle-jobopslag

Er du uddannet diplom- eller civilingeniør inden for maskinretningen, og er du ansvarsfuld, målrettet og arbejder proaktivt? Så er det måske dig, vi mangler!

Vi har 2 ledige stillinger med tiltrædelse snarest muligt!

Beregningsingeniør til FEA-beregning

Maskiningeniør til mekanisk udvikling

Om Tech Invent
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Stilling ved Skanderborg. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder. Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning og simulering med avancerede computermodeller samt mekanisk 3D-design og udvikling af maskiner og udstyr.