On Site Ingeniører ved Beumer Group (Crisplant)

BEUMER GROUP (Crisplant) er en virksomhed, der beskæftiger sig med og leverer fuld integrerede og automatiserede højhastigheds lufthavnsbaggagehåndteringssystemer såvel som sorteringsløsninger i post-, pakke-, lager-, distribution- og fremstillingsindustrier.

Formål

Udviklingsafdelingen ved Crisplant har grundet svingende arbejdsbelastning fra tid til anden brug for On-site konsulentydelser fra en tæt samarbejdspartner, som de ønsker en langvarig relation til.

Sådan gør vi

Som kunde vil I tydeligt mærke Tech Invents særlige kultur, hvor engagement, god attitude og videbegærlighed vægtes højt.

Crisplant oplever, at stemningen i projektgruppen generelt løftes med den professionelle, tillidsfulde og faglige tilgang, som en konsulent fra Tech Invent har til alle opgaver.

Det leverer vi

Arbejdet som Tech Invent leverer til Crisplant veksler mellem Ingeniørarbejde, dokumentationsarbejde og teknisk projektledelse afhængig af projektet. I nogle projekter skifter arbejdet karakter undervejs, hvor konsulenten fra Tech Invent er trænet til at agere alsidigt.

”Konsulenterne fra Tech Invent bidrager med en professionel og positiv atmosfære til afdelingen” Ulrik Steen Hansen – Afdelingsleder for forskning og udvikling hos Crisplant