Siemens Gamesa

Udviklingsopgaver med beregning og simulering

Siemens Gamesa er en ledende virksomhed indenfor vedvarende energi med mål om at sikre renere, pålidelig og billigere energi til samfundet samt være en god forretning for aktionærerne.

Formål

Siemens Gamesa ønsker at lægge udviklingsopgaver ud til velvalgte samarbejdspartnere. Siemens Gamesa sikrer i høj grad, at deres leverandører er meget konkurrencedygtige og har de kompetencer de efterspørger. Især ingeniørydelser, der berører virksomhedens kerneprodukt lægges ud til ingeniørhuse som de har særlig tillid til.

Sådan gør vi

Fra små opgaver tilbage i 2009 har Tech Invent opbygget større og større tillid hos Siemens Gamesa og er i 2017 blevet valgt som én af de foretrukne leverandører til mekaniske udviklingsopgaver. Nærheden og de gode relationer til flere afdelinger i Siemens Gamesa betyder, at Tech Invent hele tiden optimerer arbejdsgange, udviklingsmetoder og beregningsrutiner. Vi har hos Tech Invent, løbende fokus på optimering af arbejdsgange i henhold til kundens behov og gældende normer.

Det leverer vi

Ingeniørerne hos Tech Invent arbejder målrettet med FEM simulering, hvor arbejdet med de nyeste teknologier og opbygning af ny viden er i højsædet. Ingeniørerne tager ansvar for at vælge den rette beregningsmodel til opgaven, så beregningsomfanget er passende. Der er tæt dialog med kunden og andre eksterne leverandører, ligesom der arbejdes med intern og ekstern verificering. Vi søger samtidig at kommunikere aktivt med kunden så opgaverne løses effektivt, målrettet og i henhold til kundens kravspecifikation og metoder.

”Jeg har haft et langvarigt samarbejde med Tech Invent vedr. beregning og dokumentation af vores transport og løfteudstyr. Dette samarbejde er meget værdifuldt for os hos Siemens Gamesa, da vi nyder godt af Tech Invents erfaring og professionalisme. Ligeledes nyder vi godt af deres vilje og tiltag til et godt samarbejde generelt, da det er meget essentielt for vores daglige arbejde med Tech Invent.”

Janni Olldag – Projektleder ved Siemens Gamesa