TI’er konceptet

Forestil dig en midtbanespiller på et fodboldhold. Den mest offensive midtbanespiller (også kaldet 10’er positionen) er oftest den med de bedste afslutningsfærdigheder og har tit mange assister. De er ofte meget iderige, så de kan aflevere bolden til både angribere og yderpositioner på måder, som andre ikke ville have opdaget. Dertil kræver det gode drible færdigheder og et enormt stort overblik. Derudover er personen er god til at spille sine medspillere gode og få deres kvaliteter frem”.

Symbolikken er ikke til at tage fejl af, og der kan drages adskillige paralleller til færdigheder, som netop ønskes af en ingeniør. Ovenfor er de tydeligste symbolikker understreget. Et godt eksempel er, at en ingeniør med gode driblefærdigheder er god til at ”drible” imellem løsninger og udfordringer forud for at finde den optimale vej til den perfekte løsning. Derudover er personen god til at lytte til andre og modtage feedback, så der sammen løftes i flok, så opgaven løses på den mest optimale måde.

Idéen bag vores TI’er-koncept er enkelt. Vores ambition er at have kvalitet og innovaton i højsædet samtidig med at færdighederne er i orden. Vi går ind for teamspirit og vidensdeling, hvilket afspejles i vores arbejdsgang og under udførelsen af vores projekter. Desuden afspejler konceptet den omstillingsparathed og innovation medarbejderne besidder, som der kræves i en branche i rivende udvikling som denne. Vi arbejder hårdt for at finde den bedste løsning for lige netop dig og dine problemstillinger. Konceptet afspejler kvaliteter som passion, høj faglighed og engagement, der er en vigtig del af vores arbejde hos Tech Invent.

Vælg en TI’er – vi skaber værdi for dig