Buffersystem til valsemaskine

RPC Superfos designer, udvikler og fremstiller innovative plastik-pakkeløsninger; sprøjtestøbte eller termoformede, til mange brancher.

Formål

RPC Superfos ønskede at udvikle buffersystemer til deres eksisterende valsemaskiner. Der var brug for en løsning, som både funktions- og sikkerhedsmæssigt passede ind til deres produktion, hvor der er høje krav til pålidelighed og effektivitet i driften.

Sådan gør vi

Maskinens krav blev defineret effektivt ud fra vores front-loading-procedure, som sikrer, at udviklingsarbejdet opsamler kundens viden, krav, ønsker og behov på bedst mulig vis.

Hos Tech Invent er vi meget omstillingsparate, hvilket opgaven med at integrere et buffersystem i en eksisterende maskine stiller krav til. Niels Fisker, som er vedligeholdsansvarlig i den produktionstekniske afdeling, glæder sig over, at Tech Invent forstår at kommunikere med de tekniske medarbejdere hos RPC Superfos, så buffersystemet efter få tilretninger opnåede optimal integration til den eksisterende maskine.

Det leverer vi

I dette tilfælde var Tech Invent fabrikant af buffersystemet med dertilhørende forpligtelser til leverance og serviceydelser. Andre gange ønsker kunden selv at være fabrikant og så fungerer Tech Invent som en midlertidig udviklingsafdeling for produktet.

Leverancen af buffersystemet til RPC Superfos omfattede i denne omgang en delmaskine med CE dokumentation, udstyr, indkøring (FAT/SAT), test og en efterfølgende serviceordning.