Privatlivspolitik

Håndtering af dine data

Personoplysninger er informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi informationer, der kan henføres til dig via cookies.

Vi indsamler og behandler primært følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din smartphone, tablet eller computer, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på og hvor længe du opholder dig på de forskellige sider. Hvis du selv indtaster informationer såsom navn, telefonnummer, e-mail og adresse behandles dette også. Det vil typisk være i forbindelse med brug af formularer på vores hjemmeside.

Sikkerhed

Hos Tech Invent behandler vi naturligvis dine oplysninger med respekt. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger ulovligt eller hændeligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne indsamles til formål for statistik over brugen af de enkelte sider, administration af hjemmesiden og løsning af serverproblemer. Vi kan i nogle tilfælde udlede tilnærmelsesvise lokationsoplysninger og virksomhedsoplysninger på baggrund af din IP-adresse.

Opbevaring

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Derudover opbevarer vi oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen. Tidsrummet oplysningerne opbevares afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for, at den blev opbevaret. Der kan derfor ikke gives en generel tidsramme for, hvornår informationerne bliver slettet.

Indsigt

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan derudover til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde og fortryde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, som behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse om dette kan ske til: mail@tech-invent.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Kontakt os hvis du vil vide mere omkring, hvordan vi behandler dine data på tel. 7070 2550 eller skriv til mail@tech-invent.dk.