Virtual Reality

Konstruktionsgranskning i virtual reality

Virtual Reality (VR) er i rivende udvikling og nye VR-applikationer udkommer jævnligt. Tech Invent anvender VR i konstruktionsprojekter og udnytter altid det sidste nye software.

Formål

VR gør det muligt løbende at evaluere designs i korrekt skala. Tech Invent anvender bl.a. VR i designprocessen ved konstruktion af specialmaskiner samt ved CE mærkninger for at identificere og rette fejl mens konstruktionen stadig er under udvikling.

Sådan gør vi

Tech Invent råder over VR-udstyr, som vi bruger i samspil med vores kunder, så de løbende kan følge med i designprocessen. Tidligere, når en 3D-model skulle inspiceres, skete det udelukkende på computeren. Ved løbende at inspicere 3D-modeller i VR oplever vi en bedre fornemmelse for hvordan slutproduktet tager form. Dette giver os nye muligheder for at opleve og teste projekter i et virtuelt miljø, før produktet skabes i den virkelig verden.

Tech Invent råder over forskellig software som kan bruges fra præsentation af modeller til manipulering og direkte modellering i VR-miljøet. Vi har allerede anvendt VR i mange projekter og udvikler løbende vores viden omkring de forskellige værktøjer der er til rådighed.

Det leverer vi

Vi tilbyder at anvende VR i jeres projekt, som et ekstra værktøj til kvalitetssikring. Ønsker I at inspicere jeres model i et virtuelt miljø? Har I en speciel forespørgsel til en model som i ønsker at se bevæge sig i VR eller lignende?

Kontakt Tech Invent og lad os vise jer mulighederne og fordelene ved VR.