System cleaners

CFD af rørsystem

System Cleaners (Systemcleaners.com) udvikler, producerer, sælger og servicerer effektive og moderne rengøringsløsninger til fødevareindustrien. Målet er at forbedre hygiejneniveauet og reducere rengøringstiden, hvilket effektiviserer produktionstiden.

System Cleaners (System Cleaners) udvikler, producerer, sælger og servicerer effektive og moderne rengøringsløsninger til fødevareindustrien. Målet er at forbedre hygiejneniveauet og reducere rengøringstiden, hvilket effektiviserer produktionstiden.

Formål

Produktion af fødevarer kræver et højt niveau af hygiejne. En metode hertil er at fylde hele rørledningen med rengøringsskum, hvorved produktstrømmen stoppes. Dette efterfølges af en skylleproces for at fjerne skummet, hvilket er en omfattende og tidskrævende opgave. System Cleaners kontaktede Tech Invent med en ny idé til rengøring af større rørledninger på skibe, men havde behov for visualisering af systemets interne strømninger og kvantificering af brugt mængde rengøringsmiddel.

Sådan gør vi

I dette tilfælde blev rørledningen opdelt i segmenter, fremfor at simulere på hele systemet. Hvert segment blev modelleret og analyseret, således opblanding af vand og rensemiddel over tid kunne visualiseres og kvantificeres. 

Det leverer vi

Vi leverer nøjagtige og pålidelige resultater inden for CFDfeltet og er i stand til at lave de rette simplificeringer for at mindske omkostninger uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er resultatorienterede og fokuserer på at viderekommunikere vores erfaringer.

“Vi kontaktede Tech Invent for at visualisere det interne rengøringssystem for en større rørledning på et skib. Projektet blev hurtigt løst og der blev dannet et grundlag, som vi kunne tage med videre til vores kunde.”

Per Kjøller – R&D Manager ved System Cleaners