Trådløs måling af kast på aksler

Tech Invent er omstillingsparate for vores kunder og har på få uger udviklet et mekatronisk produkt som muliggør trådløs dataopsamling vedrørende akselkast.

Formål

Opmåling af kast spiller en central rolle i bl.a. maskinværksteder og produktionsfaciliteter. Ved at bringe IoT (Internet of Things) ind i denne kvalitetskontrol sikres veldokumenterede, ensartede og præcise data.

Sådan gør vi

Ved hjælp af mikrocontrollere og fintfølende elektronik opsamles data fra adskillige måleure, hvorved akslens forløb kortlægges med høj opløsning. Data fra måleurene sendes trådløst i en afstand på 10 meter til en modtager. Modtageren samler og arrangerer alle indkommende data, samtidigt måles den korresponderende vinkel af akslen til alle målinger.

Enhederne kommunikerer på et internt trådløst netværk og er derfor uafhængige af opkobling på WiFi eller Bluetooth. Efter endt måling tillades let dataudtræk til Excel, MATLAB e.l.

Det kosteffektive system udnytter 3D-printede designs til at indkapsle elektronikken, hvilket muliggør en nem og billig tilføjelse af yderligere sensorer.

Det leverer vi

Ønsker I at lette eller overvåge en proces uden at investere i tungt udstyr? Tech Invent tilbyder at lave opmålinger af kast on-site eller udvikle et system lignende til jeres behov. Vi har leveret forskellige sensorpakker til kunder i flere industrier, så lad os hjælpe jer, med jeres mekatroniske IoT-projekt.