Virksomheden

Tech Invent er en ingeniørvirksomhed, der primært beskæftiger sig med rådgivning og udvikling inden for maskinbranchen. Vi er kendetegnet ved vores høje faglige niveau samt innovative tilgang til projektudførelse.

Virksomheden blev stiftet 1. august 2008 af Søren, Jesper og Rasmus. Dengang lejede vi os ind i INCUBA Science Park i Aarhus sammen med andre nystartede virksomheder. I 2011 ansatte vi vores første medarbejder og samme år flyttede vi kontoret til Stilling. I august 2016 flyttede vi i nye større lokaler på en af de mest attraktive virksomhedsadresser i Skanderborg. Med en placering direkte ved motorvejens afkørsel 51 (Stilling) er det nemt og bekvemt for kunder og forretningsforbindelser at komme hertil, og bygningen genkendes ved hjælp af flyet i baghaven, som bl.a. benyttes til mødelokale og konferencer.

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource og består af ingeniører med både praktisk og teoretisk baggrund kombineret med en bred ingeniørmæssig erfaring. Konstant kompetenceudvikling og opgradering af medarbejderne er grundlaget for at levere de bedste ydelser og være på forkant med vores kunders behov.

Intern sparring, vidensdeling og diskussion af problemstillinger sikrer den helt rigtige udførelse af vores projekter. I sidste ende betyder vores mange års erfaring og engagement, at man som kunde hos Tech Invent altid er garanteret et seriøst samarbejde, hvor budgetter, deadlines og fortrolighed overholdes fra dag ét.

Se menuen ovenfor for at læse mere om Tech Invent, eller fortsæt ned af siden for at se de brancher vi primært arbejder inden for.

Brancher

Placeholder

Vind

Vi har arbejdet med udvikling, dimensionering og
leverance af transport-, løfte- og installationsudstyr.

Placeholder

Rumfart og forsvar

Vi har lavet avancerede termiske simuleringer til ISS, testudstyr til F16 headphones samt beregning og
udvikling af radarudstyr.

Placeholder

Energi og forsyning

Vi har arbejdet med måling og optimering af
energiforbrug samt udstyr til olieudvinding.

Placeholder

Medicinal og biotek

En voksende branche hvor de høje krav passer
meget godt med det, vi er vant til at levere.

Placeholder

Levnedsmiddel

Konstruktion af udstyr til denne branche er et kompetenceområde, vi har stor erfaring med.

Placeholder

Teknologi og metalindustrien

Vi har blandt andet udviklet specialmaskiner, automationsudstyr og hjælpeværktøjer til produktion.