Vi søger en Hardware designer!

techinvent Ikke kategoriseret

Vi søger derfor en automationsingeniør til vores ingeniørteam af højt kvalificerede kolleger. Din primære funktion bliver som projektingeniør, hvor du kommer til at indgå i både store og små udviklingsprojekter internt og hos vores kunder. Arbejdsformen vil derfor variere mellem samarbejde i større projektteams og selvstændige opgaver, hvor du selv driver projektet fra start til slut.

Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle hardware design i udviklingsprojekter herunder idegenerering, komponentvalg, dimensionering, udarbejdelse af styklister og tegninger samt dokumentation iht. gældende lovgivning og standarder.

Ansøgningsfrist: 10.10.2021 / tiltrædelse hurtigst muligt. 

Du kan læse mere om stillingen her: Hardware designer