Maskiningeniør-praktikant søges til efteråret 2019

techinvent Ikke kategoriseret

Er du ved at uddanne dig til maskiningeniør? Så er det måske dig vi leder efter:

Tech Invent A/S søger en maskiningeniør-praktikant til vores Skanderborg afdeling til efterået 2019. Så hvis du kunne tænke dig at arbejde i en dynamisk virksomhed med professionelle kolleger, skal du blot skrive en ansøgning til os.
Du kan læse mere om stillingen ved at klikke her

Om Tech Invent
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Stilling ved Skanderborg og i Valby. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder.
Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning og simulering med avancerede computermodeller samt mekanisk 3D-design og udvikling af maskiner og udstyr.

Er du interesset?
Hvis du ønsker at søge praktikpladsen, skal du hurtigst muligt sende din ansøgning + CV til: mail@tech-invent.dk