Opnå Innovationsstøtte fra det offentlige gennem Tech Invent

techinvent Ikke kategoriseret

Lad Tech Invent hjælpe jer med at komme hurtigere og bedre i mål med jeres udviklingsprojekt. Tech Invents størrelse, strategi og vækstpotentiale betyder, at vi er i målgruppen for at opnå væsentlige støttebeløb til innovative projekter fra det offentlige. Vi tilbyder at skræddersy jeres projekt således, at I kan få mest værdi ud af pengene, som investeres i udviklingsopgaven. Tech Invent er en fleksibel, åben og imødekommende virksomhed, som med stort engagement ønsker at skabe innovation og værdi til vores kunder. Vi sikrer, at kravene til projektet er opfyldt i forhold til nyhedsværdi, forretningsmæssig potentiale/gevinst og endelig økonomisk effektivitet og gennemførelsesmulighed. Det kan være os, som søger pengene, eller vi kan hjælpe jer med at gøre det. Vi er vant til at samarbejde med mange interessenter, opstille krav og følge budgetter, hvilket giver os gode muligheder for at komme igennem med jeres idé, så den bliver en forretningsmæssigt succes.

Link: Innobooster