Morgenmøde hos Hydraulico

techinvent Ikke kategoriseret

Tech Invent var på besøg hos Hydraulico den 20. oktober, et vellykket morgenmøde hvor vi lærte hinanden meget bedre at kende.

Jørgen Ravn Nielsen, Teknisk Chef hos Hydraulico, fortalte historien om Hydraulico, som begyndte tilbage i 1946, han forklarede, hvordan virksomheden i dag drives på en moderne og sund måde, hvor den på kort tid kan geares op til meget store projektopgaver, bestående af komplette presselinjer til kunden. Hydraulico opererer globalt og er særligt dygtige til krævende opgaver, hvor nyeste teknologier integreres i presseværktøjerne.

Vores maskiningeniør kollega Mikkel har været en del af TI i over 3 år og ses på billedet stolt foran pressen, som han selvstændigt har konstrueret med instruktioner fra Hydraulico´s faste stab samt de procedurer, som Hydraulico konstant videreudvikler for at opnå den høje kvalitetssikring.

Flere og flere mellemstore virksomheder, som har svingende projektopgaver, benytter i dag ingeniørhuse til at klare udsvingene i behovet for ingeniørressourcer. Når opgaven kommer, er det vigtigt for virksomhederne at få en ingeniør, der er vant til at arbejde effektivt og som elsker udfordringerne i deadlines og specielle krav fra kunden. Hos Tech Invent vægter vi samarbejdet, åbenheden, fagligheden og tilliden til os meget højt. Vi ønsker at være et godt forbillede og tage ansvar – derfor vælg Tech Invent og få en effektiv TI‘er med i projektteamet næste gang.