Så er det nu, du skal søge praktikplads til foråret 2018…

techinvent Ikke kategoriseret

Vores kontor i Skanderborg søger en maskiningeniørpraktikant til foråret 2018.

At være praktikant i Tech Invent:
Som praktikant i Tech Invent vil du komme til at prøve kræfter med både små og store opgaver inden for konstruktion , udvikling og beregning. Vi forventer, at du er dygtig, arbejdsom, kan arbejde selvstændigt, er struktureret og i stand til at overholde deadlines. Vi har stor erfaring med praktikforløb i maskiningeniøruddannelsen og har praktikanter året rundt.

Vi tilbyder:
– at blive en del af et fantastisk team i et fleksibelt og dynamisk arbejdsmiljø
– gode arbejdsforhold og en moderne ledelsesform
– sparring med dygtige, engagerede og dedikerede folk
– en arbejdsplads hvor omgangstonen og stemningen er god og uformel
– et godt sammenhold både fagligt og socialt
– mange sjove firmaarrangementer uden for arbejdstiden

Om Tech Invent:
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed med afdelinger i Skanderborg og Valby. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder og er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning, simulering og mekanisk udvikling af produkter, maskiner og udstyr.

Er du interesset:
Hvis du ønsker at søge praktikpladsen, skal du hurtigst muligt sende din ansøgning + CV til: mail@tech-invent.dk