Brænder du for markedsføring? Så er det måske dig, vi søger!

techinvent aktuelle-jobopslag

Vi søger en kollega til markedsføring!
Stillingen kan søges af studerende inden for relevant fagområde, som søger praktikplads for et semester eller et relevant studiejob.

Om jobbet:
Som vores nye markedsføringskollega vil du komme til at bidrage med input og løsninger til at styrke vores brand fremadrettet – dels i forhold til optimering af vores eksisterende markedsføringsgrundlag (herunder hjemmeside, LinkedIn-profil og brochuremateriale) og dels med henblik på at udvikle nye markedsføringsmetoder. Sparring og beslutninger vedr. opgavernes udførelse vil foregå i samarbejde med virksomhedens ledelse, men du vil komme til at arbejde selvstændigt med opgaverne fra idéfasen til opgavens afslutning.

Lyder det som noget for dig? Er du målrettet og bliver motiveret af udfordringer? Arbejder du struktureret med sans for detaljen? Er du initiativrig og har en god humoristisk sans? Så er det måske dig, vi søger!

Læs mere om stillingen her:
Praktik eller studiejob vedr. markedsføring

Om Tech Invent
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed med afdelinger i Skanderborg og Valby. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder. Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning, simulering og mekanisk udvikling af produkter, maskiner og udstyr.