Fra kassetænkning til kreativitet…

techinvent Ikke kategoriseret

Hos Tech Invent vægter vi kreativitet og innovation højt, da vi ved, hvor vigtigt det er for os selv og vores kunder. Vi har derfor netop afholdt en ”Innovationsdag” med Michael Mose Biskjær (Adjunkt, ph.d, cand.mag.) fra Aarhus Universitet som facilitator.

Dagen var sammensat af en blanding mellem teoretiske indspark og praktiske øvelser. Vi blev præsenteret for det historiske perspektiv bag begrebet ”Kreativitet” samt kriterierne for at opnå den bedste kreativitet. Samtidig blev vi opdateret i forhold til begrebet ”Idéudvikling”; herunder fokus på valget af de bedste idéer samt den bedste vej fra idé til implementering.
Vi siger tak til Michael for en udbytterig dag!

Vi vil i det kommende år have “Innovation” som fokusområde, hvilket i praksis betyder, at vi vil arbejde intensivt med området til vores interne teammøder om fredagen med det formål at blive endnu bedre til at skabe kreative, nyskabende og innovative løsninger!