Brug af matematiske modeller frem for prototyper!

techinvent Ikke kategoriseret

Mikael Nørregaard Nielsen deltog forleden i en spændende konference omkring Model-Based Design via MATLAB/SimuLink.

Konferencen, som blev afholdt af MathWorks, bød på gode og interessante indlæg fra Danfoss, Vestas og MathWork, hvor deltagerne blev inspireret til fremtidig brug af matematiske modeller frem for prototyper – helt i tråd med den næste industrielle revolution: Industri 4.0

Der er mange økomiske fordele forbundet med at lave en matematisk model, da mængden af prototyper og tests kan reduceres ellers spares helt væk! Derudover kan produktets levetid og serviceperioder optimeres (predictive maintenance) gennem den matematiske model og måleudstyr, hvilket sikrer kunden en reducering i stilstand – og dermed en økonomisk besparelse.

Ønsker du hjælp til matematiske modeller og beregninger?
Ring til vores kontor på telefonnummer 70 70 25 50 eller send en e-mail til: mail@tech-invent.dk