Nyt på personalefronten!

techinvent Ikke kategoriseret

Velkommen til Niki Dan Berthelsen (tv) som er ansat pr. 01.02.2017 som maskiningeniør hos Tech Invent. Niki er uddannet civilingeniør fra Århus Universitet og har erfaring med konstruktion og CAD, ligesom han har et bredt kendskab til fluid mekanik, varmetransmission og dimensionering af energi systemer. Niki vil indgå i vores beregningsafdeling og CFD afdeling.

Derudover er vi glade for at fortælle, at Nicolaj Nissen Christensen (th) er blevet fastansat hos Tech Invent pr. 01.02.2017! Nicolaj har tidligere været ansat i et praktikforløb hos os, hvorefter han fortsatte som studiemedhjælper, mens han færdiggjorde sit studie på Ingeniørhøjskolen i Århus. Den 20.01.2017 bestod han sin eksamen med et meget flot resultat og kan nu kalde sig maskiningeniør! Nicolaj vil fortsat beskæftige sig med opgaver inden for konstruktion og udvikling.

Vi ser frem til samarbejdet!