Velkommen til 2 nye praktikanter

techinvent Ikke kategoriseret

Ren Min Lyu kommer fra Kina og har en bachelorgrad i logistik fra det Tekniske Universitet. Nu bor han i Danmark, mens han studerer salg og marketing på VIA University i Horsens. Han skal være i praktik hos os i 3 måneder og skal bl.a. arbejde med udvikling og optimering inden for vores markedsføring. Ren Min er også i færd med at opbygge en virksomheds profil på Facebook – en platform vi indtil nu ikke har benyttet i tilstrækkelig omfang, men som vi fremover vil benytte til eksponering af nyheder og begivenheder. Vi glæder os til et spændende samarbejde med Ren Min og ikke mindst til at blive klogere på den baggrund og kultur, han repræsenterer.

Samtidig har vi fået en ny maskiningeniør praktikant, Tobias Andersen Føste. Han er i gang med sit 5. semester på Aarhus Universitet og skal være i praktik hos os i 5 måneder. Tobias er oprindeligt udlært automekaniker og har en passion for motorsport og teknik! I sit praktikforløb vil han komme til at arbejde med udviklingsopgaver inden for beregning, konstruktion og dokumentation. Vi ser frem til et godt samarbejde – velkommen til!