Kreativ praktikant til markedsføring og kommunikation søges!

techinvent aktuelle-jobopslag

Så er det nu, hvis du vil være en del af vores fantastiske team!

Som Tech Invents nye markedsførings-/kommunikations praktikant vil du komme til at arbejde selvstændigt med mange forskellige og spændende opgaver; bl.a. omkring optimering af vores eksisterende markedsføringsgrundlag – herunder hjemmeside, LinkedIn-profil og brochuremateriale – samt udvikling af nye markedsføringsmetoder. Vi forestiller os, at du er under uddannelse inden for relevant fagområde, og at du har kompetencer inden for kommunikation, grafiske værktøjer og udarbejdelse af tekster m.m. Du skal kunne lide at blive udfordret på dine kreative evner, arbejde målrettet og have sans for detaljer.

Om Tech Invent
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Stilling ved Skanderborg. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder. Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning og simulering med avancerede computermodeller samt mekanisk 3D-design og udvikling af maskiner og udstyr.