Nyt på personalefronten!

techinvent Ikke kategoriseret

Velkommen til et kendt ansigt!

Ole Møller Christensen, som tidligere har været i praktik hos Tech Invent, har netop afsluttet sin uddannelse som Maskiningeniør! Vi ønsker Ole stort tillykke og er samtidig glade for at kunne fortælle, at Ole pr. 27.06.2016 er tiltrådt i en fast stilling som Maskiningeniør hos Tech Invent. Ole bliver en del af vores dygtige beregningsteam og er allerede godt i gang med spændende projekter. Vi ønsker Ole velkommen tilbage på holdet!

Vores gode praktikant fortsætter i huset! 

Dennis Koch Andersen har pr. 30.06.2016 afsluttet sit praktikforløb i Tech Invent. Dennis har arbejdet med både store og små projekter, og vi har været meget tilfredse med hans indsats! Det er dejligt, at Dennis fortsat vil være en del af vores medarbejderstab, idet han fortsætter som studiemedhjælper. Vi ønsker Dennis held og lykke i det videre studie og ser frem til et fortsat godt samarbejde!