Praktikanter Henrik og Nicolaj

Vores dygtige praktikanter stopper

techinvent Ikke kategoriseret

Nicolaj, vores maskiningeniør praktikant, afslutter sit praktikforløb med udgangen af 2015. Han har deltaget i mange forskellige projekter – store som små – og er utrolig dygtig, hjælpsom og arbejdsom. Vi ønsker Nicolaj held og lykke i den sidste del af hans studie og er samtidig glade for at kunne fortælle, at vi fortsætter samarbejdet og har ansat Nicolaj som studiemedhjælper.

Vores markedsførings-/kommunikations praktikant, Henrik, stopper også med udgangen af 2015. Henrik har primært beskæftiget sig med at lave en ny Tech Invent hjemmeside. Det har været et stort arbejde med masser af spændende udfordringer og kreativ udfoldelse. Den nye hjemmeside fremstår virkelig flot, overskuelig og med mange finesser. Tak for indsatsen, Henrik. Vi ønsker dig held og lykke med studiet og din fremtid.