Se vores nye animationsvideo, som fortæller, hvordan vi skaber værdi for dig. Videoen kan ses her i indslaget eller på vores forside – Den fortæller om vores interne samarbejde, arbejdsmetode og sammenhold igennem vores TI’er-koncept, der kommer til udtryk i vores projekter, og som vi håber, at du som kunde vil gøre brug af.

Kort fortalt illustrerer videoen, at vi er nemme at kommunikere og samarbejde med, og vi er gode til at have mange bolde i luften. TI’eren udfylder sin plads i projektteamet og søger at få alle deltageres kvaliteter bringes i spil. TIér konceptet giver adgang til hele Tech Invent holdets kreative og ingeniørfaglige kompetencer.

Se videoen her:

 

Animationsvideo TI'er-konceptet Tech Invent

I Tech Invent er vi glade for at byde vores nye maskiningeniør Kasper Ringgaard velkommen på holdet!

Kasper har lige afleveret sin Ph.d. og skal forsvare den om 1 måned. Ph.d’en omhandler mulighederne for at bruge mobil bearbejdning i forbindelse med bearbejdning af store emner. Den fornemste version af dette er en bearbejdningsmaskine, som kravler rundt på emnet og bearbejder der, hvor der er brug for det. På denne måde overflødiggøres brugen af de store, dyre og ufleksible CNC bearbejdningsmaskiner som anvendes i dag. Se mere om Kasper’s projekt her:

Velkommen til Kasper. Vi glæder os til et godt samarbejde

medarbejdere

I Tech Invent har vi en målsætning om at blive bedre og udvikle os sammen. Det gør vi bl.a. ved hvert år internt at arbejde med et fokusområde – i det kommende år skal vi arbejde med projektledelse og har i den forbindelse alle sammen været på kursus indenfor projektledelse og prince2-principper. I forlængelse af vores kursusdag arbejder vi videre med Prince2 certificering, som styrker vores interne kompetencer og bidrager til at have en fælles tilgang og forståelse for projektledelse i forhold til både små og store projekter.

Som kunde kan du derfor forvente en endnu bedre projektleder til dit projekt, når du hyrer en konsulent fra Tech Invent. Kontakt os gerne og hør om mulighederne for at få professionel hjælp til dit næste projekt. Vores telefonnummer er 70 70 25 50.

I Tech Invent er vi glade for at byde vores nye maskiningeniør-praktikant Tobias Rasmussen velkommen! Tobias har en baggrund som automekaniker og studerer nu til maskiningeniør på Aarhus universitet. Han er idag d. 5/8 startet som praktikant hos os og skal være her de næste 5 måneder. Han skal arbejde med forskellige opgaver indenfor konstruktion og beregninger.

Velkommen til Tobias. Vi glæder os til samarbejdet!

medarbejdere

God sommer

techinvent Ikke kategoriseret

Tech Invent ønsker en god og solrig sommer til alle medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Kontoret i Stilling holder åbent hele sommeren og træffes på telefonnummer 70 70 25 50.
Hvis du ønsker kontakt til vores kontor i Valby, kan de hele sommeren træffes på telefonnummer 70 70 15 50.

Sommerferie lykønskning fra Tech Invent

Så er udviklingen startet op i vores nye montage- og testhal på Agerbakken 10 ved Hørning (5 min. fra hovedkontoret). Her har vi nu god plads til at levere større udviklingsprojekter med indledende koncepttest, montage af udstyr/maskiner samt deciderede fabrikstest. Lige nu er vi i gang med en større automationsløsning til levnedsmiddelbranchen samt en vaskemaskine til medicinalbranchen.

Camilla Ladefoged Rasmussen har netop afsluttet hendes praktikforløb hos Tech Invent som et led i studiet til markedsføringsøkonom. Camilla læser videre og i den forbindelse er hun nu blevet ansat som studiemedhjælper til kommunikation og markedsføring hvor hun vil hjælpe os med at styrke vores position som leverandør af ingeniørydelser og special-udviklet produktionsudstyr/maskiner.
Velkommen til, nu som ansat 😊.

medarbejdere

Grundet stigende efterspørgsel på udvikling og levering af både specialmaskiner og udstyr, sammenholdt med nye automationskompetencer internt i virksomheden, er virksomhedens test- og montagefaciliteter
blevet udvidet.

Udvidelsen styrker vores position i markedet som totalleverandører af maskiner, udstyr og anlæg.

Bygningen består af montage-, testhal samt tilhørende kontor. Der er gode tilkørselsforhold til bygningen som ligger i umiddelbar nærhed af vores eksisterende kontor. Vi ser frem til at få hallen fyldt med teknologiske specialmaskiner og udstyr i vores bestræbelser på at levere værdiskabende løsninger.

Hos Tech Invent er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores 2 nye kollegaer Christian Lindhof Jørgensen (til venstre på billedet) og Mike Fonnesbæk Jensen (til højre på billedet) fra 1. april 2019.

Mike Fonnesbæk Jensen er uddannet maskiningeniør og har tidl. været ansat i Tech Invent. Mike har valgt at komme tilbage til os, og vi er rigtig glade for at have ham tilbage på holdet. Mike kommer til at sidde i vores beregningsafdeling.

Christian Lindhof Jørgensen er nyuddannet maskiningeniør fra Aarhus universitet og skal sidde i vores konstruktionsafdeling. Christian har også en baggrund som elektromekaniker, hvilket kan bidrage til Tech Invent’s kompetencer efter vi har fået interne kompetencer i el-styring og automation.

Velkommen til! Vi glæder os til samarbejdet