TI teamets indre dynamikker

techinvent Ikke kategoriseret

“Forløbet har konkret rykket ved vores forståelse af os selv og for hinanden i teamet” og “I har på kort tid nået meget længere med os end vi havde forestillet os” var nogle af udsagnene, da vi evaluerede Bente og Pouls coaching af leder-teamet sidst på fredagen. Vi har nu, under kyndig og nænsom vejledning, haft lejlighed til at dykke ned i teamets indre dynamikker med udgangspunkt i Enneagrammets type-forståelser og har på blot 2 sessioner á 3 timers varighed opnået et overraskende perspektiv på os selv og hinanden. Berigende, forløsende og forandrende.

 

Står I med et behov for at skabe forandring i jeres team, så kan vi varmt anbefale at tage kontakt til Bente Juhl Rasmussen og Poul Juel Petersen på PeopleAndProjects.dk.

Velkommen til 3 nye kollegaer!

techinvent Ikke kategoriseret

Der er godt gang i biksen, og vi har i løbet af kort tid udvidet medarbejderstaben med yderligere 3 kollegaer! 

Lasse Munk startede hos os medio marts 2021 og er ansat som konstruktør. Han har læst til maskiningeniør på Århus Universitet med efterfølgende kandidatgrad i teknologibaseret forretningsudvikling.   

Frederik Johannsen startede hos os medio maj 2021 og er ligeledes ansat som konstruktør. Efter endt maskiningeniør uddannelse  på Århus Universitet læste han videre og har en kandidatgrad i maskinteknik. 

Kristian Gitter startede hos os ultimo maj 2021 og har oprindelig en baggrund som lastvognsmekaniker, mellemlederuddannelse i Beredskabsstyrelsen og har siden hen læst til maskiningeniør på Århus Universitet. Kristian er også ansat som konstruktør. 

Velkommen til vores fantastiske team – vi ser frem til et godt og spændende samarbejde! 

 

 

 

 

Vi søger 2 nye kollegaer!

techinvent Ikke kategoriseret

Vi har travlt og søger derfor 2 nye medarbejdere til vores ingeniørteam af højt kvalificerede kolleger. Din primære funktion bliver som projektingeniør, hvor du kommer til at indgå i både store og små udviklingsprojekter internt og hos vores kunder. Arbejdsformen vil derfor variere mellem samarbejde i større projektteams og selvstændige opgaver, hvor du selv driver projektet fra start til slut. Du vil typisk have den direkte kontakt med kunderne.

For begge de ledige stillinger gælder, at:

  • du skal være målrettet og blive motiveret af udfordringer
  • du arbejder struktureret med sans for detaljen
  • du har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • du er initiativrig og har en god humoristisk sans
  • du har en positiv tilgang og ser løsninger frem for problemer 

Automationsingeniør / Hardware designer: Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle hardware design i udviklingsprojekter herunder idegenerering, komponentvalg, dimensionering, udarbejdelse af styklister og tegninger samt dokumentation iht. gældende lovgivning og standarder.

Ansøgningsfrist: 19.03.2021 / tiltrædelse hurtigst muligt. 

Du kan læse mere om stillingen her: Automationsingeniør / Hardware designer

Maskiningeniør til mekanisk udvikling: Dine arbejdsopgaver bliver primært konstruktion i forskellige CAD-systemer, beregning og dokumentation.

Ansøgningsfrist: 01.04.2021 / tiltrædelse hurtigst muligt. 

Du kan læse mere om stillingen her: Maskiningeniør

Velkommen til 2 superdygtige nye kollegaer

techinvent Ikke kategoriseret

Vi oplever stigende travlhed og kan med stor glæde byde velkommen til Frederik og Markus, som nu er med i vores unikke team.

Frederik Møller Jensen er uddannet civilingeniør i mekanik fra AU og brænder for at komme ud og få brugt alt det, han har lært. Frederik har særlig interesse for konstruktion af fødevaremaskiner og er specialiseret i dynamiske systemer samt robotteknologi. Frederik er en problemknuser, som gennem en idérig analytisk og struktureret tilgang til både beregningsmæssige og konstruktionsmæssige opgaver løser disse, som blot en ny udfordring han nyder. Frederik har været hjælpelærer på AU.

Markus Stefan Blume er uddannet dual skibschef (maskinmester, elinstallatør samt skibsfører) med 12 måneders praktik hos Maersk og er hos os ansat som automationsingeniør/hardware designer. Markus har arbejdet med automationsprogrammer fra Siemens, ABB og Wago. Markus har en stor passion for
automation og særligt hardwaredelen af denne, hvor han brænder for at arbejde med udvikling og design af
automationsløsninger for kunden.

Termisk Simulering

techinvent Ikke kategoriseret

Hos Tech Invent kan vi kombinere den termiske model med en fluid analyse (CFD) eller en strukturel analyse (FEA). Casen beskriver med et par eksempler disse 2 kombinationsmetoder.

Temperatursvingninger tager tid i praksis, svære at skabe realistisk og derfor kan der opnås besparelser i udviklingsarbejdet med termisk modellering.

Vi er naturligvis opdaterede inden for det termiske felt og anvender anerkendte beregnings- og simuleringsværktøjer.

LINK TIL CASEN

Topologi Optimering

techinvent Ikke kategoriseret

Læs om hvorledes topologi optimering kan inspirere til at vælge de rigtige konstruktionselementer inden modellen optimeres dimensioneringsmæssigt. En topologi optimering bør gennemføres inden konstruktionskonceptet lægges fast for at få klarhed over optimeringsmulighederne i løsningen.

TOPOLOGI OPTIMERING

Retrofit af el-aktuatorer

techinvent Ikke kategoriseret

Læs i denne case om hvorledes udgået produktionsudstyr hos Trehøje Døre er moderniseret med en energirigtig løsning i stedet for at indkøbe nyt udstyr. 

Det er muligt at modernisere eksisterende produktionsudstyr så det overholder gældende sikkerheds- og funktionalitetskrav, som dermed sikrer at udstyrets levetid forlænges mange år frem.

LINK TIL CASEN

Totalleverandør til Tivoli Friheden

techinvent Ikke kategoriseret

Læs i Tivoli Friheden casen om den mekaniske og strukturelle opdatering af Cobra rutchebanen.

Et projekt der blev løst af beregnere og konstruktører fra Tech Invent, i løbende dialog med Tivoli Friheden, og andre eksterne leverandører. Kundens tekniske chef udtrykker, at han havde en tryg oplevelse gennem projektforløbet og at han vil gøre brug af os igen, når en lignende opgave kommer.

TIVOLI FRIHEDEN

Sommerferie lykønskning fra Tech Invent

God sommer!

techinvent Ikke kategoriseret

Tech Invent ønsker alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en god sommer! 

Kontoret holder åbent hele sommeren – og vi træffes på telefon: 70 70 25 50

Workshopdag med kollaborative robotter

techinvent Ikke kategoriseret

Workshoppen blev afholdt hos Teknologisk Institut for Robot Teknologi i Odense.

På dagen fik vi et godt overblik over anvendelsesmulighederne på området og er blevet klogere på Safe-by-design af robotløsninger efter de gældende direktiver og standarder, fx ISO 10218-2 og ISO/TS 15066. Eksempler på gode og dårlige cases med kollaborative robotter blev præsenteret og diskuteret igennem således, at vi hos Tech Invent er bekendt med den nyeste viden på området.

Med god afstand og masser af håndsprit kollaborerede vi, på trods af Covid19, med forskellige typer og opsætninger af robotterne hos DTI Robot teknologi i Odense.
Mange tak til Søren Peter Johansen, som har arbejdet med robotteknologi hos Teknologisk Institut i 10 år og Morten Kühnrich, som har en baggrund hos Universal Robots, for en lærerig og udbytterig dag.