Totalleverandør til Tivoli Friheden

techinvent Ikke kategoriseret

Læs i Tivoli Friheden casen om den mekaniske og strukturelle opdatering af Cobra rutchebanen.

Et projekt der blev løst af beregnere og konstruktører fra Tech Invent, i løbende dialog med Tivoli Friheden, og andre eksterne leverandører. Kundens tekniske chef udtrykker, at han havde en tryg oplevelse gennem projektforløbet og at han vil gøre brug af os igen, når en lignende opgave kommer.

TIVOLI FRIHEDEN

Sommerferie lykønskning fra Tech Invent

God sommer!

techinvent Ikke kategoriseret

Tech Invent ønsker alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en god sommer! 

Kontoret holder åbent hele sommeren – og vi træffes på telefon: 70 70 25 50

Workshopdag med kollaborative robotter

techinvent Ikke kategoriseret

Workshoppen blev afholdt hos Teknologisk Institut for Robot Teknologi i Odense.

På dagen fik vi et godt overblik over anvendelsesmulighederne på området og er blevet klogere på Safe-by-design af robotløsninger efter de gældende direktiver og standarder, fx ISO 10218-2 og ISO/TS 15066. Eksempler på gode og dårlige cases med kollaborative robotter blev præsenteret og diskuteret igennem således, at vi hos Tech Invent er bekendt med den nyeste viden på området.

Med god afstand og masser af håndsprit kollaborerede vi, på trods af Covid19, med forskellige typer og opsætninger af robotterne hos DTI Robot teknologi i Odense.
Mange tak til Søren Peter Johansen, som har arbejdet med robotteknologi hos Teknologisk Institut i 10 år og Morten Kühnrich, som har en baggrund hos Universal Robots, for en lærerig og udbytterig dag.

COVID19 – Kan vi hjælpe?

techinvent Ikke kategoriseret

I en udfordrende og uvis tid, forsøger vi hos Tech Invent at gøre hvad vi er bedst til, at se muligheder og finde løsninger – selvfølgelig med respekt for de restriktioner som fra Regeringens side er fremlagt.

Vores montageværksted, med tilhørende kontorfaciliteter, giver mulighed for opdeling i små projektteams (2-3 personer). Skal vi hjælpe jer i mål med en opgave, så tøv ikke med at kontakte os på 70702550 eller mail@tech-invent.dk.

Udover mekanisk konstruktions- og beregningsopgaver har vi bl.a. også kompetencer inden for styring og automation. Vi kan eksempelvis designe og bygge eltavler, alt imens I som kunde kan arbejde fra en af vores Plug & Play arbejdsstationer, i tæt samarbejde med en af vores kompetente medarbejdere.

Læs mere: Mekanisk udvikling og konstruktion

 

IoT projekt hos Tech Invent

techinvent Ikke kategoriseret

Skab værdi ved samarbejde omkring et IoT projekt.
Sammen kan vi udvikle et IoT produkt fra bunden, som effektiviserer måden der arbejdes på eller bringe ny viden ind i din virksomhed. Det er overraskende hvor hurtigt et sådant produkt kan udvikles til en funktionsdygtig mockup prototype. Elektronikken kapsles ind i 3D printede emner som kan integreres med måleudstyret eller maskinen som det bygges ind i. Data kan sendes trådløst fra forskellige enheder og blive samlet på et Dashboard i skyen eller gemmes direkte ned på et hukommelseskort.

Se vores IoT Case omkring trådløst udstyr til måling af kast på aksler, som er udviklet på under 200 timer: IoT Case

Velkommen ombord

techinvent Ikke kategoriseret

Hos Tech Invent er det med stor fornøjelse at byde Mathias Egholm Pedersen og Simon Bjerregaard velkommen til holdet.

Mathias er vores nye maskiningeniørpraktikant og skal være hos os de næste 20 uger. Under hans praktikforløb skal han prøve kræfter med forskellige opgaver indenfor bl.a. konstruktions-, udviklings- og beregningsopgaver. Mathias har en baggrund som automekaniker og har god teknisk forståelse og kendskab til elektronik.

Simon har tidligere været i praktik hos os og efter han har færdiggjort sin uddannelse som maskiningeniør er han startet på fuldtid. Desuden har Simon ligesom Mathias en baggrund som automekaniker. Simon og Mathias har de sidste 2 uger samarbejdet på en udviklingsopgave om specialdesignet måleudstyr.

Velkommen til Mathias og Simon! Vi glæder os til et godt samarbejde

Animationsvideo TI'er-konceptet Tech Invent

Vælg en TI’er – vi skaber værdi for dig

techinvent Ikke kategoriseret

Se vores nye animationsvideo, som fortæller, hvordan vi skaber værdi for dig. Videoen kan ses her i indslaget eller på vores forside – Den fortæller om vores interne samarbejde, arbejdsmetode og sammenhold igennem vores TI’er-koncept, der kommer til udtryk i vores projekter, og som vi håber, at du som kunde vil gøre brug af.

Kort fortalt illustrerer videoen, at vi er nemme at kommunikere og samarbejde med, og vi er gode til at have mange bolde i luften. TI’eren udfylder sin plads i projektteamet og søger at få alle deltageres kvaliteter bringes i spil. TIér konceptet giver adgang til hele Tech Invent holdets kreative og ingeniørfaglige kompetencer.

Se videoen her

medarbejdere

Velkommen til ny medarbejder

techinvent Ikke kategoriseret

I Tech Invent er vi glade for at byde vores nye maskiningeniør Kasper Ringgaard velkommen på holdet!

Kasper har lige afleveret sin Ph.d. og skal forsvare den om 1 måned. Ph.d’en omhandler mulighederne for at bruge mobil bearbejdning i forbindelse med bearbejdning af store emner. Den fornemste version af dette er en bearbejdningsmaskine, som kravler rundt på emnet og bearbejder der, hvor der er brug for det. På denne måde overflødiggøres brugen af de store, dyre og ufleksible CNC bearbejdningsmaskiner som anvendes i dag. Se mere om Kasper’s projekt her:

Velkommen til Kasper. Vi glæder os til et godt samarbejde

Kickstart af prince2 certificering

techinvent Ikke kategoriseret

I Tech Invent har vi en målsætning om at blive bedre og udvikle os sammen. Det gør vi bl.a. ved hvert år internt at arbejde med et fokusområde – i det kommende år skal vi arbejde med projektledelse og har i den forbindelse alle sammen været på kursus indenfor projektledelse og prince2-principper. I forlængelse af vores kursusdag arbejder vi videre med Prince2 certificering, som styrker vores interne kompetencer og bidrager til at have en fælles tilgang og forståelse for projektledelse i forhold til både små og store projekter.

Som kunde kan du derfor forvente en endnu bedre projektleder til dit projekt, når du hyrer en konsulent fra Tech Invent. Kontakt os gerne og hør om mulighederne for at få professionel hjælp til dit næste projekt. Vores telefonnummer er 70 70 25 50.