Hos Tech Invent er vi rigtig glade for at kunne byde vores 2 nye kollegaer Kent Basballe Jensen og Steffen Bender Petersen velkommen til vores team fra 1. februar. Vi håber, at kollegaer såvel som samarbejdspartnere og kunder vil tage godt imod dem.

Kent er uddannet automationsingeniør og har mange års erfaring med teoretisk og praktisk udvikling af industrielle el- og automationsløsninger. Kent tilfører Tech Invent interne el-styrings-kompetencer, som styrker positionen omkring udvikling af specialmaskiner samt integrering af teknologi i produktudviklingen. I kan læse meget mere om vores nye serviceydelser på vores hjemmeside: https://tech-invent.dk/kompetencer/styring_og_automation/

Steffen er ved at uddanne sig til maskiningeniør på Århus universitet og skal være i praktik hos Tech Invent i de næste 5 måneder. I hans praktikforløb skal han bl.a. prøve kræfter med både store og små opgaver indenfor konstruktions- og beregningsopgaver. I Tech Invent vægter vi uddannelse højt, og det er en del af vores hverdag at have maskiningeniørstuderende i praktik! Vi har mange års erfaring i at tilrettelægge spændende praktikforløb.

Velkommen til Kent og Steffen!! Vi glæder os til samarbejdet.

Hos Tech Invent vægter vi uddannelse højt, og det er en del af vores hverdag at have maskiningeniørstuderende i praktik! Vi har mange års erfaring i at tilrettelægge spændende praktikforløb, og størstedelen af praktikanterne har fået tilbudt job i Tech Invent efter endt praktik, hvilket vi både er glade for og stolte af.

Klik på videoen nedenfor og hør hvad den seneste praktikant Simon har at fortælle om hans oplevelser af at være i praktik hos os! (Husk lyd!)

En lille julehilsen fra Tech Invent!

Begge afdelinger holder lukket mellem jul og nytår
– men vi er tilbage den 2. januar 2019 til et nyt og spændende år!

Glædelig jul!

Vi udvider medarbejderstaben og søger en engageret og ambitiøs maskiningeniør til vores kontor i Valby.

Du vil komme til at indgå i vores ingeniørteam af højt kvalificerede kollegaer, og din primære funktion bliver som projektingeniør i både store og små udviklingsprojekter.

Har du lyst til at blive en del af vores helt fantastiske team, og motiveres du af personlig og faglig udvikling? Så er det måske dig, vi søger!

Læs mere om stillingen her:
Maskiningeniør til Valby

Ansøgningsfrist: 14.01.2019

Vi er utrolig glade for den store opbakning i forbindelse med fejringen af vores jubilæum i fredags. Tak fordi I valgte at lære os bedre at kende og for alle de mange fine gaver, som I kom med. I løbet af eftermiddagen var der en jævn strøm af besøgende, som viste stor interesse for de 5 forskellige aktivitetsstationer, især Virtual Reality miljøet blev flittigt afprøvet. Vi er beærede over alle de gode relationer til kunder/samarbejdspartnere, som gennem årene er opbygget. Tak til støtten fra venner/familie, som har fulgt os gennem de 10 år.

Så fik vi afholdt vores Arduino-dag og tak for en forrygende dag.
Arrangementet var et åbent arrangement, hvilket betyder at kunder, samarbejdspartnere og venner var velkomne.

Vores viden om elektronik og programmering af Arduino Boards blev markant udvidet i løbet af dagen 😊. Dagen har helt sikkert igangsat tanker og giver os spændende muligheder som vi kan bruge i mange af de spændende projekter som vi arbejder med (både privat og i firmaet). Stemningsbillederne viser nogle af de projekter som der blev arbejdet med i løbet af dagen.

Og til dem som ikke kunne være der, fortvivl ikke, vi er blevet enige om at gentage succesen. Vi vil forsøge at invitere/slå datoen op i god tid næste gang.

KLIK HER FOR AT SE INDBYDELSEN SOM PDF

Tid og sted:
Fredag d. 16. november kl. 14.00 – 17.00
på Niels Bohrs Vej 23, 8660 Skanderborg

Det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere og venner af Tech Invent til fejring af vores TI-års jubilæum.

Med venlig hilsen
Tech Invent

PROGRAM FOR DAGEN
14.00 – 14.30 Velkomst
14.30 – 17.00 Få en snak med os ved de 5 aktivitetsstationer som vi har lavet i anledningen.

Station 1 – Virtual Reality
Hør om mulighederne med Virtual Reality i konstruktionsarbejdet.
Se og udforsk miljøet og vind en præmie, hvis du er god.

Station 2 – 3D Print
Der vises eksempler på brug af 3D print i udviklingsarbejdet.

Station 3 – Innovation
Hos Tech Invent arbejder vi aktivt med innovation.
Se Tech Invents innovationsvinderprojekt, en ”Token” som kan teste om din maskine performer korrekt.

Station 4 – Simulering
Se og hør om mulighederne med FEM-/CFD-simulering og hvilke muligheder der er sammen med vores måleudstyr.

Station 5 – TI’er konceptet
Forstå vores TI’er koncept, din mulighed for at tage et sikkert valg når du har brug for en dygtig ingeniør til dit projekt.

Tech Invent besøgte i går VERTIGO VR TO GO og hørte om mulighederne med Virtual Reality i produktudviklingsarbejdet. Tech Invent har valgt at gå videre med Virtual Reality således, at udstyret kan anvendes i udviklingsarbejdet fremover og vil bruge det til at gennemgå designløsninger med en virkelighedstro oplevelse som sikrer, at vigtige deltaljer ved maskiner og udstyr er med allerede inden prototypestadiet.

Kom og oplev mulighederne hos Tech Invent. Vi får hjælp fra VERTIGO TO GO hvis der er særlige ønsker mht. simuleringsinteraktion omkring en opgave.

Carl Østervig har gennem mere end 20 år, via sit firma Tech Inno, udført strain gauges målinger til en bred skare af virksomheder i Danmark og i udlandet. I forbindelse med et samarbejde omkring måleopgaver har Tech Invent købt måleudstyret fra Tech Inno og blevet enige om en løbende overdragelse af Carl Østervigs mangeårige erfaring til Tech Invent. Tech Invent ønsker at anvende måleudstyret som supplement til FEM simuleringer forklarer Jimmy Dalsgaard Nielsen fra Tech Invent. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med måleopgaverne som der allerede er flere ordre på.

Ønskes yderlig info om strain gauges måling eller et konkret tilbud på en måleopgave er man meget velkommen til at tage kontakt til Tech Invent.