God sommer

techinvent Ikke kategoriseret

Tech Invent ønsker en god og solrig sommer til alle medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Kontoret i Stilling holder åbent hele sommeren og træffes på telefonnummer 70 70 25 50.
Hvis du ønsker kontakt til vores kontor i Valby, kan de hele sommeren træffes på telefonnummer 70 70 15 50.

Så er udviklingen startet op i vores nye montage- og testhal på Agerbakken 10 ved Hørning (5 min. fra hovedkontoret). Her har vi nu god plads til at levere større udviklingsprojekter med indledende koncepttest, montage af udstyr/maskiner samt deciderede fabrikstest. Lige nu er vi i gang med en større automationsløsning til levnedsmiddelbranchen samt en vaskemaskine til medicinalbranchen.

Camilla Ladefoged Rasmussen har netop afsluttet hendes praktikforløb hos Tech Invent som et led i studiet til markedsføringsøkonom. Camilla læser videre og i den forbindelse er hun nu blevet ansat som studiemedhjælper til kommunikation og markedsføring hvor hun vil hjælpe os med at styrke vores position som leverandør af ingeniørydelser og special-udviklet produktionsudstyr/maskiner.
Velkommen til, nu som ansat 😊.

Grundet stigende efterspørgsel på udvikling og levering af både specialmaskiner og udstyr, sammenholdt med nye automationskompetencer internt i virksomheden, er virksomhedens test- og montagefaciliteter
blevet udvidet.

Udvidelsen styrker vores position i markedet som totalleverandører af maskiner, udstyr og anlæg.

Bygningen består af montage-, testhal samt tilhørende kontor. Der er gode tilkørselsforhold til bygningen som ligger i umiddelbar nærhed af vores eksisterende kontor. Vi ser frem til at få hallen fyldt med teknologiske specialmaskiner og udstyr i vores bestræbelser på at levere værdiskabende løsninger.

Hos Tech Invent er vi rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores 2 nye kollegaer Christian Lindhof Jørgensen (til venstre på billedet) og Mike Fonnesbæk Jensen (til højre på billedet) fra 1. april 2019.

Mike Fonnesbæk Jensen er uddannet maskiningeniør og har tidl. været ansat i Tech Invent. Mike har valgt at komme tilbage til os, og vi er rigtig glade for at have ham tilbage på holdet. Mike kommer til at sidde i vores beregningsafdeling.

Christian Lindhof Jørgensen er nyuddannet maskiningeniør fra Aarhus universitet og skal sidde i vores konstruktionsafdeling. Christian har også en baggrund som elektromekaniker, hvilket kan bidrage til Tech Invent’s kompetencer efter vi har fået interne kompetencer i el-styring og automation.

Velkommen til! Vi glæder os til samarbejdet

Er du ved at uddanne dig til maskiningeniør? Så er det måske dig vi leder efter:

Tech Invent A/S søger en maskiningeniør-praktikant til vores Skanderborg afdeling til efterået 2019. Så hvis du kunne tænke dig at arbejde i en dynamisk virksomhed med professionelle kolleger, skal du blot skrive en ansøgning til os.
Du kan læse mere om stillingen ved at klikke her

Om Tech Invent
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Stilling ved Skanderborg og i Valby. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder.
Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning og simulering med avancerede computermodeller samt mekanisk 3D-design og udvikling af maskiner og udstyr.

Er du interesset?
Hvis du ønsker at søge praktikpladsen, skal du hurtigst muligt sende din ansøgning + CV til: mail@tech-invent.dk

Tech invent deltager i praktik- og projektdag på Navitas i Aarhus d. 13 marts 2019.

I Tech Invent vægtes uddannelse højt, og derfor har vi altid én maskiningeniørpraktikant i praktik hvert semester. Tech Invent har mange års erfaring med tilrettelæggelse af spændende praktikforløb.
Få et indblik i hvordan det er at være praktikant hos Tech Invent ved at høre en tidligere praktikant hos os fortælle om sit praktikophold her

Kom og få en snak med os til praktik- og projektdagen eller send os en mail!
Vi glæder os til at snakke med jer!

For yderligere informationer om arrangement klik her

Det er med stor glæde, vi kan annoncere, at automation og el-styringer er en fast del af hverdagen i Tech Invent! Vi har nemlig fået interne el-styrings-kompetencer, som styrker positionen omkring udvikling af specialmaskiner samt integrering af teknologi i produktudviklingen. Tech Invent udvikler komplette løsninger til industrien i form af produktionsudstyr og maskiner.

I kan læse meget mere om vores styring og automationsserviceydelse på vores hjemmeside her

Hos Tech Invent er vi rigtig glade for at kunne byde vores 2 nye kollegaer Kent Basballe Jensen og Steffen Bender Petersen velkommen til vores team fra 1. februar. Vi håber, at kollegaer såvel som samarbejdspartnere og kunder vil tage godt imod dem.

Kent er uddannet automationsingeniør og har mange års erfaring med teoretisk og praktisk udvikling af industrielle el- og automationsløsninger. Kent tilfører Tech Invent interne el-styrings-kompetencer, som styrker positionen omkring udvikling af specialmaskiner samt integrering af teknologi i produktudviklingen. I kan læse meget mere om vores nye serviceydelser på vores hjemmeside: https://tech-invent.dk/kompetencer/styring_og_automation/

Steffen er ved at uddanne sig til maskiningeniør på Århus universitet og skal være i praktik hos Tech Invent i de næste 5 måneder. I hans praktikforløb skal han bl.a. prøve kræfter med både store og små opgaver indenfor konstruktions- og beregningsopgaver. I Tech Invent vægter vi uddannelse højt, og det er en del af vores hverdag at have maskiningeniørstuderende i praktik! Vi har mange års erfaring i at tilrettelægge spændende praktikforløb.

Velkommen til Kent og Steffen!! Vi glæder os til samarbejdet.

Hos Tech Invent vægter vi uddannelse højt, og det er en del af vores hverdag at have maskiningeniørstuderende i praktik! Vi har mange års erfaring i at tilrettelægge spændende praktikforløb, og størstedelen af praktikanterne har fået tilbudt job i Tech Invent efter endt praktik, hvilket vi både er glade for og stolte af.

Klik på videoen nedenfor og hør hvad den seneste praktikant Simon har at fortælle om hans oplevelser af at være i praktik hos os! (Husk lyd!)