Velkommen til 2 superdygtige nye kollegaer

techinvent Ikke kategoriseret

Vi oplever stigende travlhed og kan med stor glæde byde velkommen til Frederik og Markus, som nu er med i vores unikke team.

Frederik Møller Jensen er uddannet civilingeniør i mekanik fra AU og brænder for at komme ud og få brugt alt det, han har lært. Frederik har særlig interesse for konstruktion af fødevaremaskiner og er specialiseret i dynamiske systemer samt robotteknologi. Frederik er en problemknuser, som gennem en idérig analytisk og struktureret tilgang til både beregningsmæssige og konstruktionsmæssige opgaver løser disse, som blot en ny udfordring han nyder. Frederik har været hjælpelærer på AU.

Markus Stefan Blume er uddannet dual skibschef (maskinmester, elinstallatør samt skibsfører) med 12 måneders praktik hos Maersk og er hos os ansat som automationsingeniør/hardware designer. Markus har arbejdet med automationsprogrammer fra Siemens, ABB og Wago. Markus har en stor passion for
automation og særligt hardwaredelen af denne, hvor han brænder for at arbejde med udvikling og design af
automationsløsninger for kunden.

Vi søger en kollega til Hardware Designer

techinvent Ikke kategoriseret

Om jobbet:

Du kommer til at indgå i vores ingeniørteam af højt kvalificerede kolleger og bliver en del af etableringen af virksomhedens automationsafdeling. Din primære funktion bliver som projektingeniør, hvor du kommer til at indgå i både store og små udviklingsprojekter internt og hos vores kunder. Arbejdsformen vil derfor variere mellem samarbejde i større projektteams og selvstændige opgaver, hvor du selv driver projektet fra start til slut Du vil typisk have den direkte kontakt med kunderne. Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle hardware design i udviklingsprojekter herunder idegenerering, komponentvalg, dimensionering, udarbejdelse af styklister og tegninger samt dokumentation i henhold til gældende lovgivning og standarder.

Lyder det som noget for dig? Er du målrettet og bliver motiveret af udfordringer? Arbejder du struktureret med sans for detaljen? Er du initiativrig og har en god humoristisk sans? Så er det måske dig, vi søger!

Læs mere om stillingen her:

Link til jobannonce

Om Tech Invent:
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed med afdelinger i Skanderborg og Valby. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder. Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger. Virksomhedens kernekompetencer er beregning, simulering og mekanisk udvikling af produkter, maskiner og udstyr.

Termisk Simulering

techinvent Ikke kategoriseret

Hos Tech Invent kan vi kombinere den termiske model med en fluid analyse (CFD) eller en strukturel analyse (FEA). Casen beskriver med et par eksempler disse 2 kombinationsmetoder.

Temperatursvingninger tager tid i praksis, svære at skabe realistisk og derfor kan der opnås besparelser i udviklingsarbejdet med termisk modellering.

Vi er naturligvis opdaterede inden for det termiske felt og anvender anerkendte beregnings- og simuleringsværktøjer.

LINK TIL CASEN

Topologi Optimering

techinvent Ikke kategoriseret

Læs om hvorledes topologi optimering kan inspirere til at vælge de rigtige konstruktionselementer inden modellen optimeres dimensioneringsmæssigt. En topologi optimering bør gennemføres inden konstruktionskonceptet lægges fast for at få klarhed over optimeringsmulighederne i løsningen.

TOPOLOGI OPTIMERING

Retrofit af el-aktuatorer

techinvent Ikke kategoriseret

Læs i denne case om hvorledes udgået produktionsudstyr hos Trehøje Døre er moderniseret med en energirigtig løsning i stedet for at indkøbe nyt udstyr. 

Det er muligt at modernisere eksisterende produktionsudstyr så det overholder gældende sikkerheds- og funktionalitetskrav, som dermed sikrer at udstyrets levetid forlænges mange år frem.

LINK TIL CASEN

Totalleverandør til Tivoli Friheden

techinvent Ikke kategoriseret

Læs i Tivoli Friheden casen om den mekaniske og strukturelle opdatering af Cobra rutchebanen.

Et projekt der blev løst af beregnere og konstruktører fra Tech Invent, i løbende dialog med Tivoli Friheden, og andre eksterne leverandører. Kundens tekniske chef udtrykker, at han havde en tryg oplevelse gennem projektforløbet og at han vil gøre brug af os igen, når en lignende opgave kommer.

TIVOLI FRIHEDEN

Sommerferie lykønskning fra Tech Invent

God sommer!

techinvent Ikke kategoriseret

Tech Invent ønsker alle medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere en god sommer! 

Kontoret holder åbent hele sommeren – og vi træffes på telefon: 70 70 25 50

Workshopdag med kollaborative robotter

techinvent Ikke kategoriseret

Workshoppen blev afholdt hos Teknologisk Institut for Robot Teknologi i Odense.

På dagen fik vi et godt overblik over anvendelsesmulighederne på området og er blevet klogere på Safe-by-design af robotløsninger efter de gældende direktiver og standarder, fx ISO 10218-2 og ISO/TS 15066. Eksempler på gode og dårlige cases med kollaborative robotter blev præsenteret og diskuteret igennem således, at vi hos Tech Invent er bekendt med den nyeste viden på området.

Med god afstand og masser af håndsprit kollaborerede vi, på trods af Covid19, med forskellige typer og opsætninger af robotterne hos DTI Robot teknologi i Odense.
Mange tak til Søren Peter Johansen, som har arbejdet med robotteknologi hos Teknologisk Institut i 10 år og Morten Kühnrich, som har en baggrund hos Universal Robots, for en lærerig og udbytterig dag.

COVID19 – Kan vi hjælpe?

techinvent Ikke kategoriseret

I en udfordrende og uvis tid, forsøger vi hos Tech Invent at gøre hvad vi er bedst til, at se muligheder og finde løsninger – selvfølgelig med respekt for de restriktioner som fra Regeringens side er fremlagt.

Vores montageværksted, med tilhørende kontorfaciliteter, giver mulighed for opdeling i små projektteams (2-3 personer). Skal vi hjælpe jer i mål med en opgave, så tøv ikke med at kontakte os på 70702550 eller mail@tech-invent.dk.

Udover mekanisk konstruktions- og beregningsopgaver har vi bl.a. også kompetencer inden for styring og automation. Vi kan eksempelvis designe og bygge eltavler, alt imens I som kunde kan arbejde fra en af vores Plug & Play arbejdsstationer, i tæt samarbejde med en af vores kompetente medarbejdere.

Læs mere: Mekanisk udvikling og konstruktion

 

IoT projekt hos Tech Invent

techinvent Ikke kategoriseret

Skab værdi ved samarbejde omkring et IoT projekt.
Sammen kan vi udvikle et IoT produkt fra bunden, som effektiviserer måden der arbejdes på eller bringe ny viden ind i din virksomhed. Det er overraskende hvor hurtigt et sådant produkt kan udvikles til en funktionsdygtig mockup prototype. Elektronikken kapsles ind i 3D printede emner som kan integreres med måleudstyret eller maskinen som det bygges ind i. Data kan sendes trådløst fra forskellige enheder og blive samlet på et Dashboard i skyen eller gemmes direkte ned på et hukommelseskort.

Se vores IoT Case omkring trådløst udstyr til måling af kast på aksler, som er udviklet på under 200 timer: IoT Case