Automationsingeniør 

Tech Invent A/S søger en engageret og ambitiøs automationsingeniør med flair for udvikling og optimering af produktionsudstyr.

Brænder du for at drive automations- og optimeringsprojekter?

Tech Invent er en ingeniørvirksomhed beliggende i Stilling ved Skanderborg. Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder. Virksomhedens kernekompetencer er blandt andre udvikling af maskiner og produktionsudstyr. Vi søger en person som kan omsætte teori til praksis og styrke vores automationsafdeling gennem alle projektforløbenes faser, fra designoplæg hos kunden, til maskinindkøring, såvel internt i virksomheden, som eksternt hos kunder.

Jobbet

Du kommer til at indgå i vores ingeniørteam af højt kvalificerede kolleger med fokus på videreudviklingen af virksomhedens nystartede automationsafdeling. Din primære funktion bliver som projektingeniør, hvor du kommer til at indgå i både store og små udviklingsprojekter internt og hos vores kunder. Arbejdsformen vil derfor variere mellem samarbejde i større projektteams og selvstændige opgaver, hvor du selv driver projektet fra start til slut. Dine arbejdsopgaver vil primært omhandle hardware og software design i udviklingsprojekter samt gennemførelse af tests og indkøring i værkstedet. Du har gerne 5 års relevant erfaring med automation og et solidt relationsnetværk i branchen. Jobbet byder på et alsidigt tværfagligt samarbejde med kunder, leverandører, projektledere og ingeniører. Du evner at se automationspotentiale og optimeringsmuligheder og har lyst til at udvikle relationer med kunder og samarbejdspartnere. Jobbet har udviklingsmuligheder.

Dine kvalifikationer

 • Uddannelse som ingeniør, maskinmester, automationsteknolog el. lign.
 • Minimum 2 års relevant erfaring -gerne fra maskinbygning
 • Gerne erfaring med PLC programmering: Primært Siemens TIA evt. Rockwell/Omron/Mitshiubitshi
 • Gerne erfaring med elkonstruktion og dokumentation i henhold til internationale standarder
 • Flydende engelsk i skrift og tale

Dig som person

 • Synes det er interessant at være med til at starte afdelingen op
 • Arbejder målrettet, proaktivt og motiveres af personlig og faglig udvikling
 • Fremstår professionel og velovervejet i samarbejdet med kunden
 • Tager ansvar for såvel konceptuelle som tekniske løsninger
 • Bruger dine evner til at se potentialer og muligheder
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner

Søg jobbet

Send din ansøgning og CV til os på: mail@tech-invent.dk
Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtaler.

Om Tech Invent

Tech Invent A/S er en ingeniørvirksomhed, som er stiftet med det formål at fremme den teknologiske udvikling med udgangspunkt i en kultur baseret på fællesskab, tillid og læring. Virksomheden arbejder med rådgivning og udvikling indenfor industri- og teknologiområdet. De primære kernekompetencer er produktudvikling, procesudvikling, konstruktion, beregning, simulering, projektstyring og dokumentation. Vi leverer innovative løsninger til de førende danske industri- og teknologivirksomheder.