On-site ingeniør

Tech Invent tilbyder on-site ingeniørassistance i en aftalt periode eller løbende efter behov. Det betyder i praksis, at en ingeniør fra Tech Invent vil være fysisk placeret hos jer og indgå i jeres projektteam eller udviklingsafdeling.

Der er flere gode grunde til at anvende vores on-site service:

  • Vi kan afdække et akut ressourcebehov i perioder med spidsbelastning i jeres ingeniørafdeling.
  • Vi kan tilføre kompetencer som I måske ikke selv er i besiddelse af
  • Vi kan bidrage med input i forhold til ny viden og vores egne erfaringer

En ingeniør fra Tech Invent er vant til at arbejde på forskellige projekter for en bred vifte af kunder. Det betyder, at en on-site ingeniør fra Tech Invent er effektiv fra dag ét, hurtig til at sætte sig ind i kundens systemer og afklare hvad opgaven omfatter.

Som kunde vil man opleve at få en ingeniør, som er motiveret og engageret, hvilket ofte vil opleves som en energitilførsel til en etableret udviklingsafdeling eller teams. Tech Invents ingeniører behandler kundens information med fortrolighed og sikrer, at den information og viden vedkommende opbygger i udstationeringsperioden løbende bliver videregivet og endeligt overleveret ved opgavens afslutning.

Man kan som kunde vælge at indgå i et længerevarende samarbejde med Tech Invent, hvorved vi i samarbejde med kunden finder et passende antal ingeniører, der har indgående viden om kunden, kundens produkter og arbejdsmetoder. Det har den fordel, at når der opstår et behov, har vi flere ingeniører, der kan træde til, stort set som var det en del af den faste medarbejderstab.