Tech Invent besøgte i går VERTIGO VR TO GO og hørte om mulighederne med Virtual Reality i produktudviklingsarbejdet. Tech Invent har valgt at gå videre med Virtual Reality således, at udstyret kan anvendes i udviklingsarbejdet fremover og vil bruge det til at gennemgå designløsninger med en virkelighedstro oplevelse som sikrer, at vigtige deltaljer ved maskiner og udstyr er med allerede inden prototypestadiet.

Kom og oplev mulighederne hos Tech Invent. Vi får hjælp fra VERTIGO TO GO hvis der er særlige ønsker mht. simuleringsinteraktion omkring en opgave.

Carl Østervig har gennem mere end 20 år, via sit firma Tech Inno, udført strain gauges målinger til en bred skare af virksomheder i Danmark og i udlandet. I forbindelse med et samarbejde omkring måleopgaver har Tech Invent købt måleudstyret fra Tech Inno og blevet enige om en løbende overdragelse af Carl Østervigs mangeårige erfaring til Tech Invent. Tech Invent ønsker at anvende måleudstyret som supplement til FEM simuleringer forklarer Jimmy Dalsgaard Nielsen fra Tech Invent. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med måleopgaverne som der allerede er flere ordre på.

Ønskes yderlig info om strain gauges måling eller et konkret tilbud på en måleopgave er man meget velkommen til at tage kontakt til Tech Invent.

Den 1/8 2018 er det 10 år siden Tech Invent A/S blev stiftet. Vi fejrer begivenheden i efteråret når sommerferien er veloverstået. Her vil vi markere jubilæet med en udbytterig dag sammen med kunder, samarbejdspartnere og venner.

Siden 2008 har vi øget vores viden meget omkring FEM og CFD simulering hvor vi nu har en decideret beregningsafdeling understøttet med en afdeling for test & måling ude i felten. Vi løser mange udviklingsopgaver og leverer stadig flere specialmaskiner. Der er etableret et solidt samarbejde ude hos kunderne hvor vores konsulenter leverer kvalitetsydelser hver gang.

Vi ser frem til at se jer i efteråret. Invitationen sendes ud i august/september.

Tirsdag d. 12.06.2018 kl.13.00 – 16.00 holder Tech Invent – Sjælland åbent hus

Vi holder åbent hus sammen med vores kontorfællesskab, Dialogue One og Vikarlæger.dk

og byder på en kop kaffe, en hjemmelavet pandekage eller en forfriskende is.

Så kom endelig ind forbi og hils på og få en snak og en fortjent pause i sommervejret.

Adresse: Trekronergade 126F, 2 th 2500 Valby
Dato: 12.06.2018 kl:13-16.

Mange hilsner
Martin Madsen og Anders Jakobsen – Tech Invent – Sjælland
www.Tech-Invent.dk

Det er hurtig økonomisk rentabelt at optimere en proces når en skræddersyet maskine koster mindre end en lille robot. Casen omhandler et buffersystem, en delmaskine til et eksisterende anlæg som har fjernet en masse forstyrrende arbejde. Kunden forklarer at maskinen præsterer betydeligt bedre end forventet med produktet. Ved at fokusere på behovet hos kunden kan vi ofte finde en løsning som styringsmæssigt og mekanisk er meget enkel og driftssikker. Hos Tech Invent har vi fokus på opgaven, hverken mere eller mindre: I dette tilfælde passer udtrykket: ”Less is more”.

Lær om den unikke kultur hos Tech Invent, hvor alle kollegaer tager ansvar og er med til at udvikle virksomheden. Der er fokus på, at projekterne løses effektivt gennem en tæt og åben dialog, hvor vi har tillid til hinanden og skaber fælles interessemål gennem et langvarigt og værdifuldt samarbejde med kunderne.

TI’er konceptet er et kvalitetsstempel som der kommer flere informationer om i den kommende tid.

Profilbrochure

Hør om mulighederne hos Tech Invent A/S og hvordan virksomhedskulturen emmer af faglighed, vidensdeling og medarbejderinvolvering hvor alle ønsker at tage ansvar for at projekterne løses bedst muligt.

Vores kerneydelser er:
-Produktudvikling og optimering
-On-site ingeniørarbejde
-Beregning og simulering
-Udvikling og fabrikation af produktionsudstyr

Se videoen her

Er du uddannet diplom – eller civilingeniør? så er det måske dig vi leder efter:

Tech Invent A/S søger en ny medarbejder til vores Skanderborg afdeling.
Så hvis du kunne tænke dig at arbejde i en dynamisk virksomhed med professionelle kolleger,
skal du blot skrive en ansøgning til os.
Adressen og annoncen finder du ved at klikke på nedenstående link:

Om Tech Invent
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Stilling ved Skanderborg og i Valby.
Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder.
Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger.
Virksomhedens kernekompetencer er beregning og simulering med avancerede computermodeller samt mekanisk 3D-design og udvikling af maskiner og udstyr.

Du kan læse om stillingen ved at klikke her.