Det er hurtig økonomisk rentabelt at optimere en proces når en skræddersyet maskine koster mindre end en lille robot. Casen omhandler et buffersystem, en delmaskine til et eksisterende anlæg som har fjernet en masse forstyrrende arbejde. Kunden forklarer at maskinen præsterer betydeligt bedre end forventet med produktet. Ved at fokusere på behovet hos kunden kan vi ofte finde en løsning som styringsmæssigt og mekanisk er meget enkel og driftssikker. Hos Tech Invent har vi fokus på opgaven, hverken mere eller mindre: I dette tilfælde passer udtrykket: ”Less is more”.

Lær om den unikke kultur hos Tech Invent, hvor alle kollegaer tager ansvar og er med til at udvikle virksomheden. Der er fokus på, at projekterne løses effektivt gennem en tæt og åben dialog, hvor vi har tillid til hinanden og skaber fælles interessemål gennem et langvarigt og værdifuldt samarbejde med kunderne.

TI’er konceptet er et kvalitetsstempel som der kommer flere informationer om i den kommende tid.

Profilbrochure

Hør om mulighederne hos Tech Invent A/S og hvordan virksomhedskulturen emmer af faglighed, vidensdeling og medarbejderinvolvering hvor alle ønsker at tage ansvar for at projekterne løses bedst muligt.

Vores kerneydelser er:
-Produktudvikling og optimering
-On-site ingeniørarbejde
-Beregning og simulering
-Udvikling og fabrikation af produktionsudstyr

Se videoen her

Er du uddannet diplom – eller civilingeniør? så er det måske dig vi leder efter:

Tech Invent A/S søger en ny medarbejder til vores Skanderborg afdeling.
Så hvis du kunne tænke dig at arbejde i en dynamisk virksomhed med professionelle kolleger,
skal du blot skrive en ansøgning til os.
Adressen og annoncen finder du ved at klikke på nedenstående link:

Om Tech Invent
Tech Invent er en rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende i Stilling ved Skanderborg og i Valby.
Vi er kendt for at være en stærk faglig samarbejdspartner blandt nogle af landets største og mest spændende virksomheder.
Vi er desuden kendt for at besidde et solidt ingeniørfagligt fundament og for at levere innovative løsninger.
Virksomhedens kernekompetencer er beregning og simulering med avancerede computermodeller samt mekanisk 3D-design og udvikling af maskiner og udstyr.

Du kan læse om stillingen ved at klikke her.

Vi ønsker alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår! Tak for samarbejdet i 2017!

Vores kontor i Skanderborg holder åbent mellem jul og nytår.
I kan træffe os på telefonnummer 70 70 25 50.

Kontoret i Valby holder lukket mellem jul og nytår.

Fredag den 1. december startede vores 2 nye kollegaer!

Jakob Wittendorf Thomasen er uddannet maskiningeniør fra Århus Universitet og skal være en del af vores beregningsafdeling. Jakobs primære funktion bliver at udføre og dokumentere numeriske såvel som analytiske beregninger inden for det strukturelle område.

Ditte Freese Bonczyk skal varetage de administrative opgaver i firmaet og funktionerne i vores reception, mens Christina er på barsel. Ditte har en baggrund som kontoruddannet med speciale i administration.

Vi ønsker dem begge velkommen på holdet og håber, at vi må få et godt og spændende samarbejde.